Вася Капущак
10.06.2009 - 11:26
Меня поразил Михайл, который заехал в четвёрке проиграв всего-то 50 секунд пъедесталу.Назревает чемпион видимо!Должен сказать:-Сил у паренька очень много, выносливости в том числе, техника страдает и отсутствие опыта сказывается .Но это временно, при его физических данных, через несколько лет может получиться неплохой кросс-кантрийщик!Жизнь покажет...
mishka
10.06.2009 - 14:41
Cred ca trebuie si eu sa comentez putin cele ce s-au intimplat la Author Cup etapa 3...
Fortele mele le cunosteam, dar avind invedere ca veneam de la Vadul lui Voda, de la alte intreceri sportive, nu m-am aruncat sa intrec pe toti. Dupa cum a scris Marco, am fost depasit aproape cu 60 secunde, la ultimul cerc, cind eu ma gindeam sa pastrez forte pentru al noualea cerc.
Dupa startul cercului al 2-lea, startul propriu-zis al cursei, am incercat sa ma tin alaturi de cei mai buni, dar nu ma gindeam sa-i intrec... Astfel, primul care era in fata mea era Colea Macovei, si stiind fortele lui, nu imi permiteam sa-l intrec... am mers vreo 2 cercuri linga el, dar la un moment el mi-a permis sa-l depasesc, si eu, simtind ca pot putin mai repede, am mers inainte. Nu stiu ce s-a intimplat, dar peste un timp am vazut ca s-a marit distanta, si l-am ajuns pe Max (}|{yk), si la deal l-am depasit. Imi era greu, dar voiam sa ma distantez de restul cit se poate de tare, caci ideea mea era sa pastrez locul 8 ocupat la etapa anterioara. Dupa asta i-am cedat trecerea lui }|{yk la cotitura spre downhill-ul din etapa 2, si aproape de al doilea, Eduard Dovicenco mi-a permis mie sa merg inainte. Eu deja ma oprisem si nu vroiam sa-l depasesc, asa ca i-am spus lui sa mearga inainte. La deal (start/finis) l-am intrecut si pe Eduard (cercul 4 sau 5), si ideea mea era sa ma mentin pe pozitia data (in fata ii aveam pe Marco si }|{yk). La cercul 8 imi era foarte greu, ma dureau si miinile si picioarele, si vazind ca exista posibilitatea de a merge si al 9-lea cerc, vroiam sa pastrez forte, de aceea nu am mai accelerat. La jumatate de cerc m-a depasit Karamaka, eu nu am incercat sa-l ajung... dupa downhill mi s-a spus ca este finisul, dar deja Karamaka era foarte departe de mine (cele peste 50 sec).
Intr-adevar, a fost un test important pentru mine... Nu prea am practica pentru cross-country, merg mai mult pe asfalt, si ma antrenez singur, poate asta si face sa nu observ unele greseli. De asemenea mai am inca frica pentru downhill-uri, frica suplinita si de furca slaba pe care o am...
Multumesc celor care m-au sustinut! Eu insa voi continua cu antrenamente si ma voi starui sa particip la toate etapele cupei Author!
mishka, lasa vrajele, inscriite in echipa mea si plecam la Boiarka iuhuuu, poti sa mai aduci pe cineva asa ca tine ...
Вася Капущак
10.06.2009 - 17:10
Тренировки на шоссе-дают о себе знать, конечно лучше практиковаться на кроссе, но шоссе-тоже входить в план тренировок маунтинбайкера.Отсутствие опыта и техники-не причина тренировок в одиночку, а малое количество соревнований в твоём послужном списке.Кстати, я тоже тренируюсь в одиночестве, из 20 тренировок-лишь 2 я провожу с кем-то, конечно сложно, и неправильно, но вполне реально!!!Молодец Миша.ПОРАЗИЛ!!!
Master
10.06.2009 - 20:58
Bravo mishka!!! Să nu te dai batut!!!
nickbike
10.06.2009 - 21:40
mishka,
foarte fain ai luptat cu cei care sunt de obicei in top ...
ma surprins placut performantele tale mai ales ca sa zic asa esti incepator. de altfel ca multi dintre noi .. (succes in continuare...)
.. ce sa zic .. antreneaza-te .. si fii sigur ca se poate si mai mult ... experienta o sa vina cu timpul ... cit despre antrenamente .. singur deja vezi care dau cel mai bun randament .. si asa alegi unde si cum sa te antrecei ..
apropo de partea fizika .. a bicicletei ... intr-adevar conteaza ce ai in arsenal .. dar o sa zic si contrar ..daca esti bine antrenat .. si cu ce este se poate ... dar partea tehnica ajuta enorm in performante...
так а шо за трасса была ??
кирюша
10.06.2009 - 22:30
Цитата(pill @ 10.06.2009 - 22:20)

так а шо за трасса была ??
пил здаров
там один спуск с прежней трассы был
приедиш покажу !
knijnik
25.06.2009 - 21:50
knijnik
16.08.2009 - 17:30
knijnik,
"Главное чтоб без проколов"

)))))))
knijnik
17.08.2009 - 20:25
Предлагаю на следующий год провести в этих местах 12 часовую гонку-(18-00-06-00)
http://picasaweb.google.ru/lh/photo/PjNu2L...feat=directlink
nickbike
17.08.2009 - 22:20
Цитата(knijnik @ 17.08.2009 - 21:25)

Предлагаю на следующий год провести в этих местах 12 часовую гонку-(18-00-06-00)
http://picasaweb.google.ru/lh/photo/PjNu2L...feat=directlinkde ce noaptea si nu ziua ??
Connor
17.08.2009 - 22:44
nickbike, din cauza caldurii poate
Предлагаю создать отдельную тему с предложениями создать какие то условия и пусть предлагают люди.... есть красивые места ...