Multumesc organizatorilor pt munca depusa, pt acest eveniment frumos! Sper sa continuie traditia inca multi multi ani si sa ajunga un eveniment national de mare anvergura.
Mersi tuturor colegilor de patrula pt pastrarea ordinei, in deosebi patrulei din
echipa 5(lider Ruslan Spataru, aka AltaVista) o intelegere perfecta intre marshali, eu zic, rezolva cu brio toate problemele ce apar pe traseu.
Totul cu timpul se perfectioneaza si noi cu totii trebuie sa contribuim cu ceva, asa ca am sa incep cu...de toate:
1. Majoritatea participantilor, atit cei simpli cit si cei din echipa de patrula, fug in fata pt aparea in fata camerelor de luat vederi. (
DOVADA)
Pentru ce ar trebui in fata coloanei tocmai 10 marshali(unii din ei - neorganizati, de ce neorganizati?, vedeti punctul 2)? Acolo sunt destui 5 oameni cu experienta si coloana va urma dupa ei fara a face prea multe probleme, caci problemele sunt in mijloc si la sfirsit...unde cei care obosesc ramin in spate si trebuie ajutati ori sa fie convinsi sa opreasca pe trotuar si sa se intoarce in PMAN.
2. Fara suparare pt liderul
echipei 1 de marshali, acei care erau in fata: imi spui te rog ce cauta
acest individ in spatele coloanei la cercul de la Creanga? La intrebarea mea, a raspuns frumos "eu urmaresc organizarea organizarii...".
Sau alt coechipier din echipa 1:
care da interviu tot el e in partea dreapta
aici, a ajuns in spatele coloanei la oprirea de la petricani, ce cauta acolo...a zimbit frumos si atit.
Nu am vrut sa fac atac la persoana, dar hai sa fim NOI intii mai organizati si apoi sa-i indrumam pe altii.Eu zic ca ajung si 60 oameni care sa conduca 8000 participanti, dar acesti 60 intradevar sa faca fata, nu doar un fel de PR.
3. Daca e posibil, de organizat maiouri albastre(sau alte culori, dar diferite de restul) pt copii de pina la 14 ani si parintii care ii insotesc. Va fi mai usor de-i depistat pe traseu.Plus, daca se pastreaza galbenul pt toti, rosul pt marshali, atunci albastrul va aduce tricolorul in rindul coloanei

4. Ca o idee pt a scapa de sticlele de la apa ce sunt aruncate: eu zic ca ar fi bine pe acele sticle de imprimat un cod ceva care sa participe la o alta tombola sau ceva ce sa-i faca sa le pastreze pina la intoarcerea in PMAN...atunci cu siguranta vor dori sa detina mai multe sticle

unii poate le vor ridica si de jos.
5. Sper ca e posibil: cum s-a zis mai sus, ar fi bine pt patrula sa fie maiouri respirabile, atunci cu siguranta ar creste numarul marshalilor, ca unii parca asteapta sa fie rasplatiti, ei nu stiu cei asta "voluntar".