Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Oliscani Ride
Форум Velo.md > Поездки > Велопоездки
posmag
Oliscani ride

Dat fiind faptul ca nici un portal meteo nu ne bucura cu cine stie ce timp bun urmatoarea saptamana, data exacta ride-ului ramane a fi stabilita pe parcurs. Preventiv 1-3 iunie.
Scopul ride-ului - sa ajungem, sa ne minunam, sa ne părăjоm si sa facem poze aici .
Traseul spre locatie este aici.
La intoarcere ar fi bine sa vizitam si Saharna deci traseul inapoi va fi un pic diferit.
Cu sine trebuie de avut:
*Acte de identitate
*Bicicleta in regula (plus tot ce trebuie pentru lipit/insurubat/dessurubat/etc)
*Lumina la bicicleta
*De dorit cort sau sac de dormit.
*Lei (cu cat mai multi cu atat mai bine :D )
*Foto/video aparataj de care gasiti pe acasa.

Se planifica de mers Vineri noaptea ca sa ajungem spre dimineata. Sau Sambata dimineata. Oricum in +/- 6 ore trebuie de ajuns la locatie + o noapte pe loc si a doua zi inapoi. Traseul va fi 102% asfalt incolo si 100% asfalt inapoi.
Disanta pentru o zi e mica dar oricum cei fara experienta de 60+km sunt rugati sa stea acasa pe cuptor :D

P.S. - Alte detalii urmeaza...
Anna.H
+1!
я за субботу, если погода позволит естественно
Владимир
120 км -- > 6 ore, posibil +1
daca nu rezist ma intorc cu trenu)
NEFER
Цитата(posmag) *

Traseul va fi 102% asfalt incolo si 100% asfalt inapoi.

С этим ты конечно сиииииииильно погорячился... Недавно были в тех местах..
Backup
Цитата(NEFER @ 23.05.2012 - 19:02) *

С этим ты конечно сиииииииильно погорячился... Недавно были в тех местах..

Наглядно - здесь должен быть асфальт, а его нет...
Изображение
FaLKeN
Шикарное место, поехал бы, но не вытяну дистанцию, я даже и не знал что у нас такое есть. С удовольствием посмотрю фото-отчет. Ждемс =)
posmag
NEFER,
Backup,
Tsss...Eu am vrut sa ademenesc un cetatean pe "шосейник" si voi mi-ati stricat complotul :D

Tempoul va fi...nu prea alert. Cu data exacta iarasi ramane de stabilit...
Ennigma
posmag
demult citisem acel articol si planificam sa merg odata sa-l vad smile.gif
Cu parere de rau am planificat weekendul de 1-3 iunie sa plec la Ungheni...
dar cine stie ce se intimpla pina atunci wink.gif
sersh__sersh
а какая средняя скорость у вас ?
posmag
Цитата(sersh__sersh) *

а какая средняя скорость у вас ?

O sa tinem cont de toti si vom adopta o viteza care sa convina tuturor.
sersh__sersh
ещё вопросик ) для чего нужны документы ? как быть в случае отсутствия спального мешка или палатки ? неужели они у всех есть ? спасибо !
Eugene
Цитата(sersh__sersh) *

как быть в случае отсутствия спального мешка или палатки ? неужели они у всех есть ? спасибо !

купить спальный мешок, или спать с кем нибудь по очереди.
rozagherda
si totusi! ce e cu traseul pina la urma? ce procentaj e asfalt? ca si eu sunt cu "шосейник". am sanse sa razbat sau nu?

merci anticipat! wink.gif
dangutu
NU Oniscani da OLiscani
posmag
dangutu,
Mda...m-am cam grabit ))
Anna.H
-1. Жаль. Или может кто-нибудь в этот же день обратно поедет?
dangutu
deci ati mai fost , sau propunerea inca e valabila ? eu poate as merge daca sa venim in aceiasi zi inapoi
posmag
Un mic UP - data plecarii orientativ - Vineri 13_07_2012. Seara, undeva in jurul orelor 20:00 - 21:00. Detalii vor mai fi pe parcurs.
posmag
Deci este stabilit 99% - Vineri la 13.07.2012 - ora 20:00 la Liceul Asachi (cormushka).
De avut cu sine:
-lumina
-set de lipit rotile
-sac de dormit/cort/neopren - care si pe ce va voi sa se odihneasca acolo.
-lei (cat sa va ajunga de mancare+situatii neprevazute)
- bicicleta in ordine
- act de identitate
- tehnica de fotografiat/filmat/desenat ))

Ride-ul se prevede a fi destul de dur - in jur de 230km + in 24 de ore - care nu e sigur ramane acasa.

Am auzit de la localnici ca pe acolo este o haita de lupi inca de asta iarna - asta pentru informatie generala. Tot pentru informatie generala va spun ca drumurile sunt in reparatie pe mare parte a traseului.

1% va constitui probabilitatea ploilor conditie in care totul se amana.
posmag
Am fost. Am văzut. Am rămas impresionat. Iată darea de seamă, cam stîngaci povestit şi fotografiat oricum însă cîte ceva se înţelege. Partea intai si partea a doua.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.