скажите когда вы бегать будете. или вы зимой отдыхаете?
ОЛЕГАРХ
22.10.2006 - 17:05
Хех...
Насчот бегать незнаю, но хочу пойти на плавание и в тренажёрку...
+ думаю пару раз покатаюсь
Говорят плавание дыхалку развивает? ОФП-классная вещь,но не так интересно как на веле. Если предлагаю зимой соревнования устроить.
если будет снег будем катать

если небудет то врядли
Fluder
22.10.2006 - 20:37
идите нахххххххх со своим бегом,я буду на баике ездить,я ненавижу бегаит и не умею!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fluder
ты бы жирок посгонял зимой чтобы весно ездить получше в те же горы
Jackal
23.10.2006 - 13:58
Brom
сезон не закрыт!!!! Пудем и зимои гонять по полям и лесам!!! а насчет побегать я думаю можно и нужно!!!
надо стобы были температура минусовая и грязи не было, либо снежок, но укатанный, а то по рыхлому не поездишь особо..
Jackal
24.10.2006 - 15:17
Altus
Да и это верно!!!
Die$eLL
24.10.2006 - 22:25
Мало вижу приятного катать по снегу...Так понты для приезжих...
ДА и вел мыть потом это Вилы в бок....
hymera , экстрим!
я вроде заливал уже 2 зимних видео ролика с моим участием )))
Ну хорошо еще значит погоняем на велах. Может ещё и куда-то згоняем?!
Die$eLL
26.10.2006 - 17:37
Цитата(Altus @ 25.10.2006 - 09:38)
hymera , экстрим!
я вроде заливал уже 2 зимних видео ролика с моим участием )))
Я всю зиму катал прошлую...
Экстрима мало , адреналина тем более
hymera , ну я тебе скажу что конечно по рыхлому снегу и в оттепель кайфа мало... особенно отбивать лёд с перекидки ))
ну а вообще вот, глянь
http://www.korundmd.com/velo/snow_eXtreme.rar
niku_scout
2.01.2007 - 21:06
ai liudi ea toje ha4u na gonki. kak ea mogu ata sdelati??? ea o4eni ho4y znati...
ОЛЕГАРХ
3.01.2007 - 06:21
niku_scout:
Сейчас гонок всё-равно нету, гонки начнутся весной.
Так что пока можешь тренироваться и поддерживать форму, чтобы на гонке было легче ездить.
niku_scout
6.01.2007 - 20:18
darowa lumi a na ОФП ata abizatelina vse ili net!!!!????
Там ничего обязательного нет, хочешь участвуй, хочешь не участвуй
Да и оффтоп это
niku_scout
8.01.2007 - 17:50
ei liudi a esli ea ho4iu toje na gongav nada po govorit s Igori i on mne dati atat regulament ili ne nada
Цитата(niku_scout @ 8.01.2007 - 17:47)
ei liudi a esli ea ho4iu toje na gongav nada po govorit s Igori i on mne dati atat regulament ili ne nada
ОФП не обязательно, оно в зачет не идет.
На гонки просто приезжаешь и участвуй.
niku_scout
10.01.2007 - 01:24
horosho nu ladna spasiba liudi ... ia staraius shob preju na vreme
niku_scout
12.01.2007 - 22:08
ok dar dak eu am un Giant GSR apu sa inteleg ca sunt cu cel mai slab bike???
Добавлено:
sau dak cu un giant campus apoi ma dau de ris da???
Добавлено:
ei liudi atkuda ea magu cupiti zadnii peredkliuciateli mie ini trebuie ieftin shi bun
niku_scout
1 ok dar dak eu am un Giant GSR apu sa inteleg ca sunt cu cel mai slab bike???
- Da Niku
2 sau dak cu un giant campus apoi ma dau de ris da???
- nime no sa rida, dar nu strika bicikleta, aici trebue ceva mai bun
3 ei liudi atkuda ea magu cupiti zadnii peredkliuciateli mie ini trebuie ieftin shi bun
- poti procura la piata, coasta la 90 lei
De unde esti?
niku_scout
13.01.2007 - 02:06
eu sunt din SIngerei
ok de la piatsa nu face sa eau ca se strica repede
bun deci cu un giant gsr nu merge da???
Добавлено:
nushtiu de ce dar schimbatorul din urma eu deam am cumparat de 90 de lei de la piatsa de mai multe ori dar nu tsine
se indoaie repede nush ce are... mie imi treb pentru un bike mai vechi dar giant gsr shi gsr fs100 il am de 2 ani nu miau fakut nici o problema dar campus am doua shi una deam ii strikat
ar fi de dorit sa incer cu gsr /????
Добавлено:
ok dar atunci cam de care bike ar fi numai bun pentru asha ceva??? giant sau author dar care model???
ok shi ce prezinte country cross???
eu sunt din SIngerei
ok de la piatsa nu face sa eau ca se strica repede
bun deci cu un giant gsr nu merge da???
- Treiesti cam departe, Niku, nu putem ajuta.
ar fi de dorit sa incer cu gsr /????
- O sa fie greu de mers, la gsr dinainte 28-38-48 dint, da trebue 22-32-42,
ok dar atunci cam de care bike ar fi numai bun pentru asha ceva??? giant sau author dar care model???
- nu are importante, treb sa fie cu rot 26, se aiba macar 24 vitese, da nu 21 ca gsr, si se aiba steluta dinnainte 22-32-42, mai bine sa cintaresca la 12 kile greutate.
ok shi ce prezinte country cross???
- E cind merji pe drum de tara, carari, ridici dealuri, poate si prin padure. Cel mai bine ar fi se vii la intrecere sa vezi singur, poti se aduci bicikleta ne vom uita la ea, poate sar putea repara.
niku_scout
13.01.2007 - 21:22
yo voi incerca sa il aduk dar nush precis dac o sa pot pentur ca vin cu gsr iar campusul nu am cu ce sal aduk
ca taikameu nu vrea sa ma aduk ku mashina
... dar uphil/downhil ce prezinta???
ok crezi ca imi va fi greu cu gsr ok dar incercarea vina nare asha ca ... voi vedea ce pot face
Добавлено:
ok dar ce marka giant are la stelutsa din fatsa 22-32-42 dintsi???
shi cam cit costa ca poate imi fak rost de unuli
De prima data poti veni la competitii, vei face cunostinte cu prietenii nostri din Balti, ii vin cu busul, poate te-or ajuta data viitoare se aduci campusul la reparatie. Eu cred ca tu ar puteai sa incerti se vinzi acestea doua biciclete a tele, si sa cumperi una mai buna.
niku_scout
15.01.2007 - 22:37
nu AMG de vindut bikurile nici nu se pune in discutsie pentru ca ele nus ale mele proprii ... ele sunt de la centru de creatsie unde este la noi shi turismul iar eu am vb cu antrenorul shi el imi da voie sa aleg un bike intre doua campusuri shi doua gsr/ruri .. dar din pakate un campus ii strikat asha ca el ma rugat sa intreb de el dak se poate repara pe la voi... ok asha ca nu voi putea vinde aceste doua biciclete
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
нажмите сюда.