- - -
:
Velo.md > >
Inspirado
! , - , . , ( ) 200 - ( , http://www.orizontul.md/turism/moldova/man...tati/53-dobruja, ). 3:45 , 26-09-10, "GIANT" , 4:00 . 20 /, 10 , 5 , .. 20:00. , , (), , , , , ( ) !

: http://point.md/Map#x=28.84429&y=47.10...64889|47.091334 , , , .

, !!! smile.gif

: , , , .
Inspirado
: , . , . 40 . . , , "" , "" . , ...

, , .
+1 smile.gif
Hemofarm77
, .
Hemofarm77
+1 cool.gif
Eqwilibrium
-1 biggrin.gif
serghei21
(Eqwilibrium @ 25.09.2010 - 21:07) *

-1

lol.gif lol.gif lol.gif
burman
, . , , ...
Ennigma
Sorry ca nu merg si eu... voua va urez drum usor si dispozitie la maxim!!!
Inspirado
15 . ! smile.gif

burman Ennigma, wink.gif

Eqwilibrium, lol.gif
WarWar-26
drum Bun!!! cool.gif
shaman
, , . smile.gif
Eqwilibrium
! ! unsure.gif
Ennigma
Eqwilibrium
Tu cum ai fost levii, asa vad ca si ramii... in loc sa sustii colegii, tu iti face cale neagra mai departe...
Te asigur ca nu doar Ruslan si Natasha au plecat... asa ca baieti va asteptam cu detalii, sper ca totul a fost bine...
Eqwilibrium
- -

Ennigma AI da mai eshti *** daca mai scrii asha prostii shi pe forum - matinca . Educatie shi etika "0" . MAtinca tre sa inveti ce inseamna Flood shi spam da shi altceva - .

Inspirado - 3-4 -
Ennigma
Educatia unui om nu se reduce la parerea unui altuia(in cazul dat parere ta) asa ca lasa tu te rog asemenea filosofii, ok?
Doar din stima catre Ruslan si compania care a plecat cu el azi, eu am sa editez mesajul precedent, tu cred ca ai inteles sensul...
Vala
Nu va certati din nou...Azi veti avea ce citi si privea.....Pe curind.. cool.gif
Hemofarm77
. . . . . http://picasaweb.google.ru/107175231010743...feat=directlink
Inspirado
! ? , ! . smile.gif

, 99% - 1% , (!!!) " " " ". , , , " " . , , , , . , , , " ". , , , - "" . , ... , . , . "GIANT" :

- 229 ( 50 - );
- 18,6 /;
- 57,1 /.

, . 4:00 - (), (Hemofarm77), (Val), ( Vala) . 4:30. , . , , biggrin.gif , . , , . , - - , - - . , , . 13:00, , , . - , , , . , , , , . , - . , , - 150 . "" , . , - , , , - . ( , - "" ). . , . , . , , , smile.gif , , , . , , , , . . . "METRO" - "", . "GIANT" . , , . , , , , biggrin.gif , , ...

, ! - , ! , .

( , ): http://picasaweb.google.com/ruslan.tap/DVEEAD#
AltaVista
(Inspirado) *

! ?

!!! !!!

(Eqwilibrium) *

! ! unsure.gif

˸, , ...
Rumba
--! biggrin.gif ...
Ennigma
Respect Baieti si Fete smile.gif
Ma bucur pt voi si sper sa apar si eu curind prin rinduri...
Vala
Salut tuturor. A fost foarte interesant si bravo tuturot care au mers shi mersi pentru aujutor in momentele grele!
fotografiile sunt super shi amintirile sunt la maxim!!! wink.gif
Florin
Bravo baieti, bravo.
MEGA-MAKC
,!
Val
Salut.
In fine miam revenit inspre seara si am hotarit sa mai adaug ceva de la mine.
Totul a fost la un nivel inalt.Am discoperit sate noi cu drumurile lora bune si nebune rolleyes.gif .Am trecut prin niste satucuri unde nimeni nic nu au vazut ciclisti in asa masa si cu asa echipament.Cred ca noi,acei care pleacam mai departe de Chisinau,promovam ciclizmul,facem publicitate la echipament si la biciclete- facem bine pentru dezvoltarea acestei ramuri.
Acuma ma intorc la participantii cursei de duminica-----BRAVO MARE la toti,dar in spacial Nataliei.Ai rezistat pina la sfirsit.Barbatii nu mai aveau puteri dar tu ne conduciai practic de la Orhei pina La Stauceni.A fost greu,dar si o incercare a putreii sale.Erau momente cind capul nu coopera cu restul organuzmului.Dar nu imi pare rau.In companie buna poti pleca ori unde.
Organizarea si traseul pregatit de INSPIRADO
a fost la un nivel inalt...
Kanti
. !
. ,
.
. 2. .
Inspirado
, , biggrin.gif , , 50 , . , . !!!
Rita
!!! smile.gif
Inspirado
lol.gif lol.gif lol.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AltaVista
Rita,

.... lol.gif lol.gif lol.gif

...!!! , ... wink.gif
usb2.0
Rita,
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

... ""
ALEXANDR

Inspirado
(ALEXANDR @ 29.09.2010 - 08:36) *

, , ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Rita

-

,

Ҹ- -

.
-
,
,

Ƹ-

.

?

.

.))
, ...)
!
, .
! smile.gif , , , .
(Inspirado) (Hemofarm77) !
Leja
, , , , ...

, , . - , " " - , () . / . , .

, ! !

: , , , ( ).
Val
mersi pentru atentia ta LEJA,v-om lua cu noi totul pentru a fi in rindurile oamenilor normali si niepacatosi.Dar ce ai spune Tu persoanei ceia,care statea la poarta si nu ne permetea sa intram, ca noi suntem si aratam ca niste DRACI.De ce ei ,cind pleaca in afara manastirii nu isi schimba chainele lora in altele???Cred ca ar fi trebuit sa fie ei pregatiti de asa vizitatori ca NOI,si sa faca tot posibilul ca sa fim primiti pe teritoriul manastirii.E gresala lora dar nu e noastra...Nimic nu s-a intimplat ca am fost alungati,pur si simplu in locul nostru ar batea la poarta o alta persoana care nu are haine,e sarac si flamind,ce v-or face ei in asa caz cum crezi?
ALEXANDR
(Val @ 1.10.2010 - 08:51) *
mersi pentru atentia ta LEJA,v-om lua cu noi totul pentru a fi in rindurile oamenilor normali si niepacatosi.Dar ce ai spune Tu persoanei ceia,care statea la poarta si nu ne permetea sa intram, ca noi suntem si aratam ca niste DRACI.De ce ei ,cind pleaca in afara manastirii nu isi schimba chainele lora in altele???Cred ca ar fi trebuit sa fie ei pregatiti de asa vizitatori ca NOI,si sa faca tot posibilul ca sa fim primiti pe teritoriul manastirii.E gresala lora dar nu e noastra...Nimic nu s-a intimplat ca am fost alungati,pur si simplu in locul nostru ar batea la poarta o alta persoana care nu are haine,e sarac si flamind,ce v-or face ei in asa caz cum crezi?

, . , . , . . . , - , , . , - . , . , . !
. smile.gif
AltaVista
... -, , , , .
"" , ... , . smile.gif
" "
( ) , ...
ALEXANDR
(AltaVista @ 1.10.2010 - 19:42) *
... -, , , , .
"" , ... , . smile.gif
" "
( ) , ...

Val
(ALEXANDR @ 1.10.2010 - 18:40) *

,
. smile.gif

, --- .
.
AltaVista
(ALEXANDR) *

??? smile.gif , ... , ... " "... ... . !!! .
ALEXANDR
(AltaVista @ 1.10.2010 - 21:09) *

??? smile.gif , ... , ... " "... ... . !!! .

. , , .