Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Cumpăr Alarmă Anticâîni
Форум Velo.md > Покупка и продажа > Kуплю
Mila
cumpăr alarmă anticâîni
ssianky
Mai bine cumpără un spray cu piper. E bun nu doar împotriva câinilor.
Mila
Цитата(ssianky @ 3.11.2014 - 13:29) *

Mai bine cumpără un spray cu piper. E bun nu doar împotriva câinilor.

serios - nu prea am pe unde pedala, o ruta e Dacia-Viaduc (pe trotuar) si de 2 ori m-au atacat caiinii la capatul viaducului - Ciuflea
ssianky
In primul rand un sfat - dacă, fiind pe bicicletă, te atacă cainii, cel mai bine e să franezi incet fără a panica și să cobori de pe bicicletă. In 99% din cazuri cainii imediat se liniștesc și iși caută de treabă. Se pare că lor li se trezește instinctul de vanător la vederea unui "animal ce fuge", dar imediat cum iși dau seama că animalul e om - instinctul de vanător se potolește.

In randul doi, decat sunete care nu ai idee dacă lucrează sau nu, un spray cu piper lucrează garantat. Unicul lucru de ce să te asiguri - e că spray-ul pulverizează intr-un con mai mare - cu atat e mai ușor să nimerești.

Spray-ul nu trebuie de folosit pe primul caine pe care il intalnești. Doar in cel 1% cand cainii nu se potolesc dacă cobori de pe bicicletă.

PS: Spray-urile uneori se apasă destul de greu. Mai bine de luat cateva și să te antrenezi oleacă.
Mila
Цитата(ssianky @ 3.11.2014 - 22:17) *

In primul rand un sfat - ...

PS: Spray-urile uneori se apasă destul de greu. Mai bine de luat cateva și să te antrenezi oleacă.

Multumesc de sfaturi smile.gif daca se poate inca o info - unde se gasesc Spray-urile de care scrieti. Merci
ssianky
Mila, Magazinul Cartuș pe str. Asachi, două cartiere mai jos de str. Ducuceaev. 180 lei pentru un balon de 50 ml. Ajunge pentru 5-10 utilizări. In același loc se vand și repelente cu sunet împotriva cainilor. Dar cand e vorba de sunete, eu nu prea am incredere că lucrează pentru orice caine în orice condiție. In plus spray-urile pot fi folosite nu doar pentru caini.
Cloud9
Mila, poti chiar pur si simplu sa ii stropesti cu apa din bidon, cainii imediat fug wink.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.