Stiu ca mai multi au REBA pe aici si SID e doar pu XC pecind REBA e si pentru Trail dar totusi
Rock Shox SID Race Dual Airsau
Rock Shox Reba SL Dual AirScopuri:
1. Schimb Tora care e aproape cu 1Kg mai grea
2. Vreau sa fie mai sensibila la crapaturi de drum si teren
3. Preturile sunt foarte buna dar daca stie cineva, undeva mai ieftin va rog
Multumesc
carbon_art
2.07.2010 - 14:38
Цитата(trek @ 2.07.2010 - 15:06)

Stiu ca mai multi au REBA pe aici si SID e doar pu XC pecind REBA e si pentru Trail dar totusi
Rock Shox SID Race Dual Airsau
Rock Shox Reba SL Dual AirScopuri:
1. Schimb Tora care e aproape cu 1Kg mai grea
2. Vreau sa fie mai sensibila la crapaturi de drum si teren
3. Preturile sunt foarte buna dar daca stie cineva, undeva mai ieftin va rog
Multumesc
По мне, так тут и думать нечего.На что карман тянет, тому и быть.
P.S. У самого СИД- доволен
carbon_art,
poreturile sunt ambele bune.SID e doar cu 50€ mai scumpa, dar cu 200gr mai usoara
carbon_art
2.07.2010 - 14:53
Цитата(trek @ 2.07.2010 - 15:42)

carbon_art,
poreturile sunt ambele bune.SID e doar cu 50€ mai scumpa, dar cu 200gr mai usoara
По моему, ты сейчас сам ответил на свой вопрос

Лутше переплатить 50Евро за топовую вилку от одного из лидирующих(чтоб не задеть любителей FOXa) производителей вилок в мире
Давайте поговорим об этом! Выбор действительно не простой! Можно сказать сложный. Если цель сбросить вес и приобрести действительно стоящую вилку посмотри на это
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=43065
trek,несомнено-сид,потому что .......потому.)))))
RedCap,ты цену видел!?))))))там разница в весе 200 грамм 50 евро,а тут 300 грамм-300 евро))(приблизительно)
RedCap,
Durin e bun si e cu 100g mai usor decit SID dar si pretul e aproape de 2 ori mai mare asa ca exclud Magura, macar ca mi-a curs oelaca de saliva cind ma gindeam.
carbon_art, Fox e cool dar destoinic mai ieftin de 450€ nu gasesti
Dece pun la indoiala SID deoarece e mai usoara cred ca e facuta din material mai usor si este doar pentru XC, nu si pentru Trail, ceea ce inseamna ca ceva extreme ar putea sa strice ceva. Eu am sub 70kg si nu stiu daca as putea deteriora un SID
Demon,
Видел видел. это я так для разнообразия)))
Реба SL недотягивает до хорошей вилки. Вот Реба RACE совсем другое дело
DrozD,
Попросишь ты у меня ещё крутилочку для своего отскока на мега крутом Рэйсе
Придется платить на по4те еще 20% стоимости
Rois,
Asta eu tin minte. Oricum pretul e bine mai ieftin decit la ChainReactionCycle asa ca trebuie de luat SID cit inca mai este oferta.
Altii de unde mai cumpara. Hai nu va fie jale de linkuri. Poate eu nu stiu vreun site cu preturi magice
Trek. Parerea mea e pentru SID, desigur depinde de faptul cit cintaresti. Citiva din prietenii mei aici au SID race, si niciunul din ei nu cintareste mai putin de 80 kg. Totusi nu au mai avut probleme cu furcile sale de cind au cumparat bicicletele (Toti 3 au aceeasi bicicleta). Luind in consideratie ce se subintelege sub denumirea de XC aici (dupa parerea mea XC facem doar cind mergem la deal. tot ce e la vale.....ceva de tipul trail si soft downhill unde iti ciucesti si gitul si restul corpului).
Si apoi Race ar fi mai buna in comparatie cu SL. Daca totusi doresti sa te opresti la Reba, vezi varianta Race sau World Cup.....
Maxim,
mersi maxim, foarte bun raspuns, il consider in decizie
carbon_art
6.07.2010 - 18:30
Интересно и с чем же определился автор темы...?
joker69
6.07.2010 - 19:36
Цитата(carbon_art @ 6.07.2010 - 19:30)

Интересно и с чем же определился автор темы...?

ОН взял Ригид!)))
SID iau precis baieti. Acum caut de unde si cum sa aduk mai ieftin. Multumesc
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
нажмите сюда.