Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Schimbare Stea Shimano 11t
Форум Velo.md > Технические вопросы, снаряжение, здоровье > Технозона
trek
In cazul in care se foloseste foarte des cea mai mica stea din urma cred ca toti inteleg ca ea cel mai repede se uzeaza. Luind in considerare ca caseta XT e peste 40€ e foarte logic sa vreai sa schimbi doar steaua mica. Eu am schimbta lantul putin mai tirziu decit caseta si am o scapatarea la prima stea de 11t. Am cautat pe ebay si e practic imposibil sa gasesti asa ceva. E foarte logic ca Shimano nu vrea oamanii sa poata schimba doar o stea cind ar putea sa cumpere toata caseta. Mudaci.
Miche face asemena stele dar zic altii ca sunt de calitate nu prea buna.

Изображение

Oricum daca te stradui se gasesc unitati dar foarte dubioase precum aceasta. E un model mai vech de XT care si mai are indicata AQ-group in descriere. Dupa putina cercetare am gasit ca exista aQ-group si aS-group casete.

Aici se poate vedea ca CS-M770 poate fi de doua feluri.

Atentie intrebarea

Daca e sa dezasamblez caseta mea si sa descoper ca e aQ-group ar putea 11t de la M760 sa mearga M770?
Pe forumuri am gasit multe optiuni dar nimeni nu scrie ca a incercat si precis a mers.
trek
Nu pot sa cred ca nimeni nu are ce zice la intrebarea data. Inkideti tema. Problema s-a rezolvat prin incercari si testari. Cine intilneste asa ceva intrebati
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.