Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Prima Evadare 2011
Форум Velo.md > Поездки > Румыния
Dorin
Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care-şi propune să deschidă sezonul maratoanelor mtb într-o versiune uşoară fără diferenţe de nivel, aşa … ca pentru început de an.

Concursul se va desfăşura între Bucureşti şi Snagov prin păduri şi drumuri de ţară pe o distanţă de aproximativ 55km.

Astfel se parcurg zone rurale, păduri, pajişti, cîmpuri, lacuri, locuri istorice sosirea fiind într-un complex de agrement pe malul lacului Snagov.

Traseul este foarte accesibil dar vă recomandam putin antrenament înainte - cel putin 2 ieşiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, de cîmp ...)

În 2010 au participat 1300 de persoane între 9 si 64 de ani fiind cel mai mare maraton de acest gen din ţară

Pentru alte detalii vă rugăm vizitaţi site-ul oficial: www.primaevadare.ro
AltaVista
Eu as merge... Dar sistema de vize ma pune pe ghinduri.. sad.gif
doreen4ek
AltaVista,eu tot ash merge da la mine problema e in procura deacum,eu am cetatzenie romană))
Zёga
Romania numai pentru rumini?! lol.gif
Eqwilibrium
Eu merg - 90 % ! Imi place - interesant !
Dorin, de Mai multa informatie dispui oare ? De unde ai aflat aia ?
Kiara
тут вся инфа)
http://primaevadare.ro/

и тут
http://www.facebook.com/#!/pages/Prima...re/342735720989

как было в прошлом году smile.gif

AltaVista
Цитата(Zёga) *

Romania numai pentru rumini?! lol.gif

Не понимаю твоей радости, по поводу того что живём практически в гетто.
Zёga
Мы в изогнутом положении и на коленях, но-мы ГОРДАЯ НАЦИЯ! И подачек от наших братьев меньших не возьму, даже ради возможности выезда.
cristi
Да будет срач! biggrin.gif
AltaVista
Цитата(cristi) *

Да будет срач! biggrin.gif

Лучше, "да не будет срачь..." потому что нынче модно сначала "валить" подстрекателя... biggrin.gif

Zёga,

Зёга... причём тут подачки...??? тут виновата политика, о которой тут не принято говорить потому что от неё воняет... А Бог как известно создал человека на земле без границ. И как нельзя в тему моя подпись smile.gif
"Мне надоела на части людьми разделенная суша. "
И к большому моему сожалению... мы уже лет 500 как не гордая нация... Но!!! Золотые слова "Sa fim oameni" никто не отменял... smile.gif
Dorin
Eqwi, de mai multă informaţie deocamdată nu dispun, dar cred că noutăţile o să fie plasate pe site-ul oficial primaevadare.ro . Mai este timp pînă pe 8 mai.
Am aflat despre acest eveniment dintr-o invitaţie care mi-a fost expediată de prietenii din România şi am hotărît să o pun la dispoziţia voastră.

Kiara, merci pentru informaţie suplimentară şi video. Am văzut frumoasa fotografie din profile-ul tău pe fonul Transfăgărăşanului şi m-au năvălit emoţiile pozitive de la frumuseţea de acolo. Transfăgărăşanul e o temă aparte. smile.gif Tot respectul că ai făcul traseul 7C.

Zёga Ce ai domnule? Te umflă şovinismul? Dă-ţi o palmă şi îţi va trece.

AltaVista +1

Zёga -1 Treci la coteţ.
Mutant
народ, вам че, больше нечем заняться?
Zёga
Не, ну вы меня наверное неправильно поняли, если организаторы пригласят и замутят весь пакет доков, для братанов-велолюбителей, я всеми руками ЗА, но а так, сами понимаете кто сможет поехать. closedeyes.gif Dorin, vorbeste frumos, daca vrei s-ai cu ce invirti pedale. Clar?
Me4ka
Zёga,
Dorin,
Ребят, может не на форуме сраться будете? Не всем интересно это, ИМХО.
phill
Din pacate coincide cu etapa 2 din cupa Moldovei, in acest an multe competitii la care am avut in plan sa particip se suprapun cu ale noastre...
PaVLiK
http://primaevadare.ro/2012/03/06/prima-evadare-din-2012/ Are cineva de gând sa vină? smile.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.