Deci sa va povestesc si eu cum a fost...
In primul rind mi-a facut placere sa le pot oferi un loc sub acopersi...
Prima noapte am reusit sa ridicam 8 biciclete la etaj... (3xPolonia, eu, Val, Natali, Inspirado, Kashak), am petrecut frumos seara si daca mai aveam puteri, o mai continuam, eu unul deja chiar la masa adormisem

Pe la 1.00+ Inspirado, Kashak si Natali au plecat spre casa ca sa se pregateasca de VeloHora...
Restul cum se zice... "odboi"
Cit de straniu, am decis sa ne trezim la 8.00, cind mam trezit, fetele deja erau in picioare, cafeaua bauta, Paulina inca si citea o carte... Matinale sunte fetele.... si nu numai, uitasem sa zic ca cu vodka stiu sa-i de-a bine si dimineata erau deja "intregi" cu totul.
Ce a fost la VeloHora, pot sa zic ca mi-a placut, a fost super, prima mea prezenta la velohora si am decis ca tre sa fiu si marshal... tfiu tfiu, neam descurcat foarte bine... cu toate ca toromaci sunt o sumedenie... Educatie inca ai nostri cetateni nu o au...dar asta e alta tema...
Dupa velohora a urmat HappyPizza, unde din cauza deservirii am avut si o discutie nu prea placuta cu unul din chelneri, ce e de zis aici: mai au de invatat ei pina a avea un nivel de cultura si deservire cit de cit bun, cei drept nu zic ca noi eram corecti suta la suta...
Intorsi acasa, fetele iarasi sau apucat de mincare, aici deja eu multe nu am zis, din motiv ca stiam raspunsul, dar am insistat la urma sa string masa...la care ele macar impushcale ca nu-ti dau voie... si au facut remarca ca "cind ai sa cauti ceva si nu o sa fie la locul lui, o sati aduci aminte de noi"

Placut, chiar foarte placut!!! Sunt bravo!!!
Si lor le-a placut nespus de mult faptul ca i-am intilnit, ca le-am aratat locuri frumoase si ne-a invitat la ei in ospetie...
Azi dimineata(luni) intelegerea cu Rois a intrat in vigoare si saraca Rois, prin ploaie a venit cu glodul pe rucsac si veloforma...uda... BRAVO ei ca in pofida timpului neplacut, a venit si a continuat ruta turistilor!!!
A fost un pic trist despartirea, dar asa sunt toate despartile.... in schimb s-a lasat o "seminta" din care o sa mai iasa o radacina de legaturi si la anu tre sa mergem in ospetie...
Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc tuturor pt calatoria spre Orheiul vechi, pt compania de la VeloHora si pt tot in ce am reusit sa facem impreuna pt turistii straini!!! MERSI!!!
Pozele mele un pic mai tirziu... dar pozele lui Grzegorz vor fi deseara...cred.