Dar ai mai facut astfel de calatorii? Am in vedere luuuuungi

. Poate incepi cu vreo 3000-4000 km

. Un mic sfat! Intereseaza-te pe la firmele noastre de transport sau baieti particulari care fac ture prin Moldova-Europa-Moldova pe unde trec prin ce orase, un grafic, ia niste numere de telefoane in caz de ceva sa poti ajunge inapoi in Moldova, daca nu vei avea bani destuli la tine pentru transport...cred ca nu e o problema (pe propria experienta) moldovenii is omanosi la nevoi. (Desi sunt si exceptii...) succes in calatorie daca esti decis serios

. Si desigur sa faci o revizie tehnica serioasa la vreun mester foarte bun (sau daca mainile iti cresc de unde trebuie fa singur tot). Butucii sa-i desfaci sa pui destul lubrifiant (ceva bun) verifica starea lor generala de la bile pana la conuri

, placutele pentru frana sa le verifici daca sunt ca noi cred ca e ok..dar daca sunt uzate binisor mai bine ie-ti sa ai in rezerva, la fel poate sa-ti trebuiasca o harta (daca ai gps bravo), si ce nu e mai putin important, incearca sa-ti evaluezi sanatatea cat de obiectiv poti (nu-i numadecat sa mergi la medic sa faci analize

dar daca ai vreun cunoscut medic cred ca nu ti-ar incurca sa te sfatui cu el sa-ti controleze starea generala a sanatatii) echipament ca echipament..dar sanatatea e mai buna decat toate.