Un an pe Nobi Nick. Snake skin protection anerior, si varianta simpla posterior. in padure, mai ales daca e umed, pietre, radacini, apa, glod, sunt superbe.Am deja peste 2000 km, din urma uzura cam 50-60%. cea anterioara cam 10-15 %, dar desigur pe asfalt merg putin.
Am reusit sa forez chiar si roata anterioara, chiar cu tot cu protectie, cu ace subtiri in padure.
Acuma am pus 2 camere ultralegere incarcate cu ermetic (cite 70 ml in fiecare). Erau sparte. Am introdus ermetic, le-am umflat. Orificiile care erau, s-au inchis, si in plus nu am mai avut alte probleme.
Am auzit si eu ca Racing Ralph sunt cam subtirele. Desigur, ce protectie poate fi cu o anvelopa care cintareste un pic mai mult de 400 grame.
Intrebarea lui 2Fast. daca utilizezi varianta tubeless? e clar ca in acest caz nu mai ai probleme (sunt cu mult mai groase, mai rigide, si desigur mai grele, si in plus ai protectie lichida innauntrul).
Din schwalbe m-as interesa inca de varianta Rocket Ron, care e intermedie intre NN si RR.
Unicul neajuns sunt preturile foarte ridicate, dublu in comparatie cu variantele similare de la Michelin, Maxxis, Continental.