Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Excursie In Munti Apoi La Mare !
Форум Velo.md > Поездки > Румыния
Michael
Iata mia venit in cap o ideie ca anul asta sa prind 2 iepuri deodata smile.gif , sa vad muntii carpati apoi marea, cine ar vrea sa mearga intr-o asa excursie "DATI DE STIRE", marshutul calatoriei si restul deja le discutam offline ....
ejik
пиши предварительный прайс и мршрут, а также километраж
ОЛЕГАРХ
+1
Думаю лучше обсуждать не в офф-лайне, а выложить сюда примерное описание и характеристики маршрута....
Michael
Minimum sa aiba fiecare cite 400lei, apoi daca e posibil ca fiecare sa aiba "bagajnik" la bike in perioada excursiei ca sa putem imparti un cort pentru 5-6 oameni, la fiecare, plus haine de schimb (dak va fi timpul rece sa nu inghetam) excursia variaza intre 3-5 zile, cel mai bine e ca intr-o astfel de excursie sa cheltuim minimum si sa primim maximum placere de la calatorie, banii care ii vor avea fiecare va fi doar pentru produse alimentare si apa, daca vor mai ramine si pentru careva suvenire smile.gif.

Marshutul nu il cunosc inca la sigur pentru ca inca niciodata mai departe de Moldova nu am fost sad.gif, dar as vrea tare mult sa vad muntii apoi marea si totul intr-o vara,

Posibil sa mergem in muntii Romaniei apoi la mare, dece Romaniei pentru ca acolo sunt muntii mai frumoshi shi locuri pitoreshti, pai shi cu bashtinashii de pe loc poate ne intelegem si de gazda, nu cred ca la nishte entuziashti ca noi li se va refuza o cana de apa si un stog de fin rolleyes.gif

Daca avezi propuneri, obiectii, sunteti bine venit wink.gif
Michael
Am socotit si in total se primeste + - 500-700km, din Chisinau spre Muntii Vrancei (Romania) apoi de acolo inspre marea neagra, posibil o bucata de drum ca sa nu obosim prea tare si sa nu ne ia din timp o vom parcurge cu trenul, totul depinde de pregatirea noastra fizica si de vointele fiecarui participant.

Astept propuneri si raspunsuri la aceasta tema, as vrea tare mult sa o facem acum, nu sa fie doar vorba in zadar si doar atit.
ОЛЕГАРХ
Слух, а Piatra Neamt ближе чем Muntii Vrancei ???
Michael
Piatra neamt e mai apoape dar de acolo pin la marea neagra a mai departe, ma uit eu ca nimeni nimic nu vrea, ladna inka citeva zile si p urma o rulesc eu cu un prieten in doi daca nimeni numai vrea
Синтай
Был летом в Брашове - крассотища, не менее чем зимой... а в Пояне полно народу на велах, там горный оффроад потрясный и часто соревнования проводятся, правда я видел там только соревнования по горному спуску на велах - впечатляет... думаю желающие могли бы на автобусе отсда доехать до брашова, потом на велах подняться до пояны, там в кабанах летом можно найти места для ночлега и еду... пару дней на горный оффроад... потом могли бы съездить в замок дракулы, насколько помню от самого брашова это примерно 40 км, там тоже красиво... вот от брашова до моря (констанцы) думаю лучше тоже на общественном транспрте, а там можно по всему побережью кататься, до болгарской границы... впринципе при наличии визы можно и в болгарию до Балчика доехать от рум границы 40-50км (или даже меньше), там красивый ботанический сад и море.))
MXC
Michael
Еду в Буштень если знаете где это на полторы недели... може персечемся...
Michael
Mdea....Cel mai bine ca cei ce doresc sa paticipe in calatorie sau care au planuri pe tema data, sa ne intilnim azi la "Kamsik" dupa orele 18.00 ...

Ma veti recunoaste dupa bikul - Author Concept Solutions - albastru
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.