Tatiana_c
2.09.2013 - 14:36
Salutare!
Se apropie sfîrșitul sezonului si au început să apară reduceri, cum se intîmplă de obicei, și eu vreau să-mi i-au o bicicletă nouă. Eu am greșit cînd am ales mărimea cadrului și pe distanțe scurte sunt ok, dar la distanțe lungi e mult prea simțitor, dar mai ales pe offroad unde pe anumite porțiuni devine greu de controlat. La ultima tură, baieții mi-au spus ca am o bicicletă foarte grea, cînd m-au ajutat s-o mut în tren, am ridicat alte biciclete - diferenta era mare, dar pe mine nu mă deranjează prea mult greutatea, deși mi-aș dori una mai ușoară...
Acum, întrebarea mea este: are cineva experiență anterioară de cumpărare a unei biciclete online?
Mulțumesc.
Таня, при покупке велосипеда по интернету, не забывай о необходимости растаможки, а это будет почти 30% стоимости.
Tatiana dar sunt si firme prin care cind faci comanda de pe situri iau doar vrio 10 % pt devamare (si + vrio 5-7 % comisionul lor) . e clar ca au ceva legaturi pe la oficii postale...dar ei incheie cu tine contract si totul e oficial. adica nu pierzi in caz de ceva nimic
Tatiana_c
3.09.2013 - 10:08
Da, ideea e următoarea: dacă o comand online, nu achit 19% VAT pentru că Moldova nu e in UE, dar va trebui sa achit TVA odată ce va sosi în țară + livrarea. Eu consider că acele 19% + reducerile de sfarșit de sezon îmi vor acoperi aceste cheltuieli.
Concret, urmăresc o variantă, acum are 15% reducere, mai aproape de iarnă poate va fi și mai mult.
Mie îmi pare rău că reprezentații Cube de la noi nu au adus și modele WLS, women.
Un lucru mă îngrijorează, la livrare să nu fie zgîrieturi de transport sau alte defecte, de aceea am scris, poate e cineva care a mai comandat.
Почему бы не взять просто из Украины? Почему не попросить привезти под заказ нужную модель ?
Tatiana_c
3.09.2013 - 10:36
Цитата(Rois @ 3.09.2013 - 11:21)

Почему бы не взять просто из Украины? Почему не попросить привезти под заказ нужную модель ?
In Ukraina, nu o au in stoc. La noi o vor aduce abia la primavara si va fi doar din colectia noua - deci de reduceri nici nu poate fi vorba.
Cel putin mie asa mi s-a spus, nu aduc cate o singura bicicleta, dar cate un lot intreg de biciclete noi.
Junglistic_MAXim
3.09.2013 - 10:38
IMHO: не вижу смысла переплачивать за новый с магазина
у нас на 999 бывают и НОВЫЕ и ТОПовые!!! варианты
ну или можем помочь - познакомим с нужными людьми кто их привозит )
потому что есть велы которые не выставляются на 999 даже
Tatiana_c
3.09.2013 - 10:40
Maxim, astept oferte! Scrie-mi in privat.
Tatiana_c
3.09.2013 - 14:32
O, am găsit in Ukraina ceea ce caut, numai că prețul e foarte mare. Dacă ar fi să comand online din europa + toate cheltuielile de transport si TVA aș economisi 2800lei în comparație cu oferta din Ucraina(e un dealer oficial) unde nu am inclus si faptul ca trebuie sa am cheltuieli in plus pentru a merge in Ucraina și a o aduce. Mda...
canyon.com ai incercat sa te uiti ce oferte au?
poate astepti iarna? la reduceri in Ukraina? sau asta e cu reducere deacum? )
p.s. intradevar cred si eu ca e mai logic si faci mai multa economie daca cauti ceva pe 999, la golla, au biciclete bune. poate nu noi dar ft putin exploatate... sau kiar noi si la un pret mult mai bun decit te vei cheltui sa o procuri noua din Europa. consider ca e cheltuiala de bani aiurea. dar in cazul cind vrei un model anumit si gata ap inteleg)
Цитата(Cloud9 @ 3.09.2013 - 15:40)

poate astepti iarna? la reduceri in Ukraina? sau asta e cu reducere deacum? )
p.s. intradevar cred si eu ca e mai logic si faci mai multa economie daca cauti ceva pe 999, la golla, au biciclete bune. poate nu noi dar ft putin exploatate... sau kiar noi si la un pret mult mai bun decit te vei cheltui sa o procuri noua din Europa. consider ca e cheltuiala de bani aiurea. dar in cazul cind vrei un model anumit si gata ap inteleg)
у Гоши порой очень наглые цены

лучше всего смотреть на 999 и не спешить, хорошие варианты попадаются, а маленьких ростовок - тем более.
Tatiana_c
3.09.2013 - 22:54
Da, astept iarna, sfarsit de sezon.....nu ma grabesc, dar e bine sa incep cautarile din timp.
Multumesc mult pt raspunsuri/pareri/sfaturi! Daca din intamplare vedeti ceva bun(online sau direct in Chisinau) scrieti-mi va rog in privat, voi citi cu drag
Tatiana_c
18.11.2013 - 16:50
http://www.ready2bike.de/ Livreaza acum și in MD, nu o aveau in lista, dar le-am expediat un mail cu aceasta cerinta si au fost receptivi.
Цитата
Hello Tatiana!
Thank you very much for your request.
Shipping to Moldova is possible by DHL - but it would be net 89,- Euro for a bicycle.
We changed this in our shop so you could order now if you want :-)
You won’t have to pay the German VAT. If you will log on at our shop as foreign customer you will see the correct prices.
The easiest way for international payments is Paypal (more information on www.paypal.com).
I hope I could help you with this information and I would be glad to receive your offer. If you have further questions please don’t hesitate to write again.
Best regards
Aici găsiți info despre prețurile de livrare -
http://www.ready2bike.de/ShippingModalitatea de plata care am ales-o: prin transfer bancar, mi-am creat un cont bancar international, gratis, la ECB, iar pentru transfer tariful e 20EUR, tinind cont ca acest magazin face o reducere de 2% daca alegi sa platesti in acest mod, mi s-a parut ok, dar nici nu am cont paypal.
Sper ca totul să meargă bine!
RuTTeX
18.11.2013 - 19:40
Tatiana_c
18.11.2013 - 20:53
Цитата(RuTTeX @ 18.11.2013 - 19:40)

Отлично! У них нет в наличии то что я искала, может для кого-то ссылка будет полезной ...
Tatiana_c
7.12.2013 - 16:55
Pentru bicicleta comandata online taxele pentru devamare sunt 20% (din costul bicicletei si pretul pentru livrare) + 2% taxa pentru servicii vamale.
Ого. Симпатишные колёсики.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
нажмите сюда.